+382 68/090-888

O nama

O NAMA

Hotel je otvoren na proljeće 2019. godine a elegancija, sofisticiranost i komfor su odlike njegovog dizajna. Hotel Lusso Mare**** je moderan i luksuzan objekat koji je smješten u Bečićima. Udaljen je svega 300 metara od jedne od najljepših plaža na Jadranu, Bečićke plaže. Hotel Lusso Mare nudi kvalitetnu uslugu i raznovrsnu ponudu. Raspolaže sa 30 moderno uređenih smještajnih jedinica od kojih 12 su dvokrevente sobe a 18 smještajnih jedinica su jednosobni apartmani. Sve sobe imaju mogućnost smještaja treće osobe na pomoćnom ležaju. Sve sobe su klimatizovane, imaju flat TV, minibar i sef. Kupatila su moderno opremljena sa tuš kabinom i fenom za kosu.

Gostima je na raspolaganju besplatan WiFi u čitavom objektu, kao i parking ispred objekta. U sklopu hotela je zatvoreni dio restorana u kome se služi doručak na bazi švedskog stola, a u toku dana ili večeri možete probati lokalne i internacionalne specijalitete našeg šefa kuhinje.

Hotel Lusso mare

U hotelu Lusso Mare, na samom vrhu objekta sa panoramskim pogledom na more, nalazi se a la carte restoran. Doručak za goste se služi u ovom restoranu i na meniju su specijaliteti pravljeni u našoj kuhinji.